Rendezvények
Rendezvények
Szórakozás
Szórakozás
Gastroblog
Gastroblog
Fesztiválok
Fesztiválok
35,10,0,50,1
1,600,60,1,3000,5000,25,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,2,1,1,2,46,15,5,0,1,1,12,0,1
Augusztus 20. - A Balatoni habos mogyoró lett Magyarország tortája
A Harry Potter-láz a vadon élő baglyok vesztét okozhatja Ázsiában
A turisták inváziójától tartanak a horvátországi Vis szigetén, ahol a Mamma Mia 2. részét forgatják
Taylor Swift megnyerte a David Mueller elleni molesztálási pert
Daniel Craig megerősítette: ismét ő játssza James Bondot
A 40 éve elhunyt Elvis Presleyre emlékeznek Budapesten
Továbbra is Melbourne a világ legélhetőbb városa londoni elemzők szerint
Ausztrál kutatók megoldották annak a rejtélyét miként jelentek meg az első állatok a Földön
A Nobel-békedíjas Malala Juszafzai Oxfordban fog egyetemre járni
Nagysebességű vasúti közlekedés köti össze jövő évtől Londont és Skóciát
Albummal és kiállításokkal emlékeznek Magritte-ra Belgiumban
Majsai Gábor sztárvendégekkel ad koncertet Csillebércen
A kiterjesztett valóság segítségével ismerhetnek meg védett állatokat a mosonmagyaróvári Futurában
Szőke Nikoletta Moonglow címmel készítette el új albumát
Négy év elteltével is véd a mogyoróallergia ellen egy új kezelés
Mit nézzünk a moziban?
Egy cornwalli halvendéglő lett az Egyesült Királyság legjobb étterme
Naprakész.info

Sziget - Francia és spanyol társulat művészei a Nagy Utcaszínház idei előadásában

Budapest, 2017. augusztus 11. - Különleges, kifejezetten a Sziget fesztiválra készült műsorral jelentkezik idén a Nagy Utcaszínház: a francia Collectif Arbuste és a spanyol Aerial Jockey Strada tagjai látványos előadással várják a közönséget esténként két alkalommal.

A közös produkció két különálló show, a Collectif Arbuste Instrumentarium című műsorának, valamint a barcelonai csapat Eterfeel című előadásának ötvözete, amely futurisztikus hangulatával a jövőbe repít. Akrobatikus légi mutatványok és élő, ütős hangszereken alapuló modern elektronikus zene találkozik az előadás középpontját képező torony körül földön és levegőben, az élményt pedig az extrém kompozíciót kiemelő fények teszik teljessé - olvasható a fesztivál honlapján.
A 30 perces előadás az OTP Bank Színpad by A38 sátor melletti réten augusztus 9-től 14-ig minden este két alkalommal látható. Ha esetleg időjárási viszontagságok miatt valamelyik nap elmarad az előadás, augusztus 15-én is megtekinthető lesz a produkció. 
A műsorban fellépő akrobaták között van Alba Blanco, Javier Castelló, Sara Gil, Javier Aguilera, Pablo Marín, Adrián Pérez, Antonio Barragan, Carolina Fayos, Helena Sánchez, Maria Jara, Maria Palazon és Nazareth Martin. A művészeti vezető Roberto Strada és Rémi Bosch, a zenét Nathanael Pinna, Loris Bini, Patrice Curtillat és Nicolas Aubin adja.
Látványos előadások várják a fesztiválozókat a Cirque du Sziget programhelyszínen is, ahol egy több mint ezer fő befogadására alkalmas sátorban és egy szabadtéri színpadon felváltva kínálják a magyar és külföldi előadásokat. A programban két kanadai társulat, a Machine de Cirque és a Cirque Alfonse is szerepel.
Az éjfélig tartó műsorfolyamot minden nap a budapesti Baross Imre Artistaképző tanulói indítják el, őket az olasz Circo Riccio követi, de fellép a spanyol Compania Vavel Circus társulata is. A szabadtéri színpadon többek közt a kenyai The Black Blues Brothers, az olasz Dario Rossi és a kanadai Mr. Banana előadása lesz látható. A színpad műsorát minden nap félórás tűzzsonglőr-show zárja. MTI

0
0
0
s2sdefault

Bakancstúra - Amit feltétlenül látni kell

img1

Megyer hegyi tengerszem

A Sárospatak fölötti Megyer-hegyen lévő tengerszemnél a sziklafalak helyenként 70 méterre magasodnak a víztükör fölé. A tájat emberkéz formálta, a 15. századtól bánya működött itt, ...

img1

Tisza tavi ökocentrum

A Vízi Sétányt Poroszló mellett a tó belső területén találjátok. A víz fölött cölöpökre épített 1500 m hosszú palló- úton kényelmes sétával fedezhetők fel a Tisza-tó természeti értéki.

img1

Hegyestű

A Hegyes-tű egy tanúhegy a Balaton-felvidéken, a Káli-medence keleti peremén. Egy vulkán egykori kráterében jött létre ez az Európában is ritkaságszámba menő, csodás látvány.

img1

Nádasdy kastély

Igazi mesevilág, ez az egyetlen, Tudor-stílusban épült romantikus magyar kastély. A Nádasdy-kastély falai egy örök szerelemnek állítanak emléket Nádasladányban. Gróf Zichy Ilona mindössze 24 éves volt,...

img1

Szalajka völgy

A Bükk hegység és az ország egyik legszebb magashegységi jellegű völgye. Feltétlenül meg kell néznetek a Szalajka-patakot, a Sziklaforrást, a Fátyol-vízesést és a vidék ipari történetét megidéző ...

img1

Tapolcai tavasbarlang

Magyarországon nincs még egy olyan barlang, amit csónakkal járhattok be. A vízen evezve 300 méteren át gyönyörködhettek a feltörő melegvíz alkotta járatokban.

A felhasználói élmények fokozása érdekében az oldal sütiket tartalmaz! Nem fogadom el